zondag 21 september 2008

LIGFIETSWINKEL AMSTERDAM

Ik ben trots dat zich al sponsors hebben gemeld. Naast bijdragen van particulieren zijn er ook bedrijven welke het goede doel (gaan) steunen. Als blijk van waardering koppel ik met een logo hun site aan mijn weblog. Ik stel deze bedrijven graag aan jullie voor.

LIGFIETSWINKEL AMSTERDAM
Of je nou een ligfiets wilt kopen of laten onderhouden, eigenaar Gerhard Diddens van de Ligfietswinkel is jouw specialist. Hij heeft zich ontwikkeld tot dé deskundige op ligfietsgebied. Met zijn enthousiasme en vakkundig commentaar helpt hij je de juiste keuze te maken uit het veelzijdige modellenaanbod.

Ligfietsen danken hun bestaansrecht aan het “meer meters met minder moeite” principe. Je legt grotere afstanden af met minder inspanning en dat meestal ook nog eens sneller dan met een reguliere fiets. Ligfietsen spelen in op de behoefte van mensen om zich op een ergonomisch verantwoorde en milieuvriendelijke manier te verplaatsen. Wie wil dat nou niet?

Dus: op naar de Ligfietswinkel! Je vindt deze op een bij uitstek milieuvriendelijke locatie: aan een autovrij plein in de ecowijk in het Amsterdamse stadsdeel Westerpark. Hier vind je een model op maat, probeer hem uit en fiets er mee weg! Ligfietswinkel Amsterdam is niet alleen de enige gespecialiseerde ligfietswinkel in Amsterdam en omgeving, maar trekt ook klanten uit het hele land en zelfs van over de grens.

Geen opmerkingen: