zondag 14 december 2008

WOORDEN RUIMTE GEVEN

Ik ben trots dat zich al sponsors hebben gemeld. Naast bijdragen van particulieren zijn er ook bedrijven welke het goede doel (gaan) steunen. Als blijk van waardering koppel ik met een logo hun site aan mijn weblog. Ik stel deze bedrijven graag aan jullie voor.

TRADERE
Ferdinand Borger werkt als zelfstandig theoloog, programma- en theatermaker onder de naam Tradere. Hij schrijft, regisseert en speelt theatervoorstellingen, werkt o.a. voor de omroepen IKON en NCRV en ontwikkelt programma’s voor bijeenkomsten van zeer uiteenlopende aard. Daarnaast doceert hij in brede zin. Verzoeken hiervoor worden door hem op maat en creatief beantwoord.

Zijn wortels liggen in zijn christelijke achtergrond, die hem op het spoor hebben gezet van verhalen die ons zijn overgeleverd. Vandaar ook de bedrijfsnaam Tradere; Latijns voor vertalen, overleveren …

De toneelachtergrond helpt Ferdinand om vorm te geven en als theoloog stelt hij vragen. Welke verhalen zijn van waarde en houdbaar? En: hoe scheiden we waan van werkelijkheid? Het plaatst hem in een voortdurende zoektocht, tijdens welke vaak mooie antwoorden opbloeien. Gedurende komend jaar trekt hij door het land met de voorstelling ‘Calvijn’.

Geen opmerkingen: